MILÁNÓI DESIGN HÉT – 2019

1961 óta minden év áprilisában megrendezésre kerül Milánóban a design világ egyik legnagyobb eseménye a Salone del Mobile Milano, más néven a Nemzetközi Bútorkiállítás, amely mellett az Euroluce, kreatív világítástechnikai megoldásokat felvonultató kiállítás is helyett kapott az idén (minden páratlan évben).

A Salone közel 210.000 négyzetméternyi területén klasszikus, modern és design kategóriában kerülnek bemutatásra a trendteremtő erővel bíró újdonságok a legnagyobb bútortervezőktől és gyártóktól. Mindezek mellett a rendezvény fiatal, feltörekvő tehetségeknek is lehetőséget nyújt a nagyközönség előtti bemutatkozásra a Salone Satellite részén.

Elsődlegesen szakemberek, designerek, művészek, gyártók és kereskedők részére szól a Salone, de a nagyközönség is kaphat egy kis ízelítőt belőle a design hét utolsó két napján.

Mondanom sem kell, ezt a hatalmas területet, rengeteg kiállítói standot szinte képtelenség bejárni, több napos elfoglaltságot jelent a felfedezésük. Leírni, illetve bemutatni az ott látottakat szinte lehetetlen, ezért pár képet megmutatnék a kedvenceim közül betekintésként, ebbe a grandiózus eseménybe.

Lakberendezői szempontból egy ilyen esemény úgy gondolom kihagyhatatlan, ezért ezen a kiállításon egy lakberendezőnek elengedhetetlen a részvétele. Mivel szakmai filozófiám egyik alapköve, hogy mindig naprakész anyagismerettel és a legújabb stílusirányzatok ismeretével rendelkezzem, ezért minden évben látogatom a kiállítást. Ugyanakkor fontos kihangsúlyoznom, hogy szakmai munkám másik alappillére, hogy Ügyfeleimnek a megfelelő ár-érték arányt biztosítsam. Ezért a kiállításon szerzett tapasztalataimat ötvözöm a Megrendelőim lehetőségeivel úgy, hogy otthonuk képviselje a legújabb trendeket a színvilág és a felhasznált eszközök tekintetében is, ugyanakkor a megfelelő ár-érték arány szemelőtt tartásával, a legújabb stílus irányzat figyelembe vételével megfelelő értékű bútorokkal, világítástechnikával helyettesítsem a milánói design termékeket és prémium árakat.

Előző oldal

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.